♥SaRaNghaEy0 ♥ Headline Animator

Thursday, December 31, 2009

saHaBat.. KaWaN @.......... (AlLah Is the Most IMPORTANT!!)salam....
1 useful point for today.. remember Allah in whatever we do..
satu peringatan untuk semua, eh, utk aku jgk..
sebenarnya, kita nie, xlepas dari melakukan kesilapan,kadang2 kita xsedar yang kita telah menyimpang jauh dari tujuan dan matlamat asal kita...dalam kita mencari arah atau hala tuju yang sebenarnya, blh jd akan ade yang tersesat dan mungkin jugak ade yang terus hilang arah...
ape yang penting, tawakal dan sentiasalah ingat bahawa kita hanyalah sementara di dunia ini.. oleh itu, sentiasalah tanamkan dlm diri ini, suatu hari nanti, kita akan dapat mencari arah yang sebenarnya,tringat kate2 seseorang, kita perlukan sesuatu atau penunjuk jalan ke arah yang lebih baik,dan salah satu caranya, ialah, mempunyai sahabat2 yang baik yang dapat membimbing kita,.. sahabat sebenarnya orang yang rapat dengan kita selain UMI, ABAH, ADIK2.. or ringkasnya, kaum family kita.. hehehe..

sebenarnya aku terasa nak tulis nie, sebab rase sangat2 bersyukur mempunyai sahabat2 yang sangat mengambil berat tentang sahabat2nya.. walaupun dalam kalangan sahabat2, semuanya mempunyai pekbagai ragam dan perangai yang berbeza, tapi merekalah sebagai pelengkap dan blh dikatekan sebahagian dari hidup kita...SARANGE sahabati,... hehe..
aku-budak-baek

No comments:

Post a Comment